DOLAR 32,4221
EURO 35,021
ALTIN 2325,412
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

Anne Baba seminerlerimiz başladı

05.08.2020
1.660
A+
A-

Derneğimizin düzenlediği ve Agrega Danışmanlık’tan Özge Tecelli’nin vereceği Anne-Baba Seminerleri serisinin, “Cesaretlendirme” konusunun işlendiği birincisini 4 Ağustos’ta (dün) gerçekleştirdik.

Özge hanımın her türlü insan ilişkisinin sağlıklı yürüyebilmesi için gereken değerli bilgileri de aktardığı bu seminerler, sadece anne-babalara değil, her yaştan insanlara hitap ediyor.

Çiğdemim Derneği YK Başkanımız Fatih F. Aksoy’un mentimeter üzerinden katılımcılara yönelttiği, ekteki görsellerde de görebileceğiniz 2 basit soruyla başlayan seminerimiz, Tecelli’nin huzurlu bir ilişki kurulması için 4 temel duygunun karşılanması gerektiğini ve cesaretlendirmenin 10 ilkesini özetlemesiyle devam etti.

Özge hanımın kendi hayatından ve tanıklıklarından verdiği örneklerle zenginleştirdiği seminer, karşılıklı güzel dileklerin iletilmesiyle sonlandırıldı.

Seminer sonunda dernek başkanımız Fatih bey yine mentimeter aracılığıyla çok basit ve güzel bir soru sordu ve diğer seminerlerde buluşmak üzere toplantımızı bitirdik.

Son derece faydalı bilgilerin paylaşıldığı bu seminerler serisinin geri kalanına katılımlarınızı bekliyoruz. Programa son görselden ulaşabilirsiniz.

REKLAM ALANI