DOLAR 32,4338
EURO 34,7917
ALTIN 2430,584
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

Geri Dönüştürülebilir Atıklar

Geri Dönüştürülebilir Atıklar
REKLAM ALANI
01.09.2020
1.737
A+
A-

Sevgili komşularımız

Yeniden değerlendirilebilecek her türlü atıkları evde ayrıştırıp derneğimize getiriyorsunuz ve bunlar tarafımızdan ayrıştırılarak ilgili yerlere ulaştırılıyor. Öncelikle bu duyarlı davranışınız için teşekkür ediyoruz.
Bu süreçte dernekte bu malzemeler elden geçiriliyor. Zaman zaman bu atıkların birbiri ile karıştırıldığına tanık oluyoruz ve içerisinden hoş olmayan malzemeler çıkabiliyor. Son zamanlarda da sık sık ELDİVEN ve MASKE bu atıkların içerisinden çıkıyor.
Lütfen eldiven ve maskeleri geri dönüşüme gidecek atıkların içerisine koymayalım. Atıkları mümkün olduğunca birbiri ile karıştırmadan ulaştıralım.
Çok teşekkürler….
REKLAM ALANI