DOLAR 32,5348
EURO 34,9206
ALTIN 2439,621
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

ŞİRİNDERE KÖPEKLERİ

15.02.2021
1.208
A+
A-

Merhaba,

Şirindere bölgesinden kâğıt toplayıcıları çıkarılıp evler yıkıldıktan sonra ortada kalan köpeklerle ilgili bir kampanya başlatmak istiyoruz.

Şirindere’den zaman zaman yiyecek bulmak için yukarıya caddeye çıkan köpekleri tekrar Şirindere içerisinde tutabilmek için orada düzenli besleme yapılması gerekiyor. Şirindere’de yaşayan komşumuz orada yapılan beslemeye elinden geldiğince yardımcı oluyor ama yetişemiyor.

O nedenle mahalledeki bazı hayvansever komşularımız ve mahalle muhtarlığımızla birlikte oluşturduğumuz bir ekiple o komşumuza mama desteğinde bulunacağız. Bu nedenle sizlerden de destek bekliyoruz. Şirindere’deki sokak köpekleri için mama desteğinde bulunmak isteyen komşularımız makbuz karşılığı derneğimize veya aşağıdaki hesap numarasına destek gönderebilirler. Açıklama kısmına “mama desteği” yazarak yapacağınız bağışlar sadece bu amaçla kullanılacak ve düzenli olarak sizlere bilgi verilecektir. ( 15 kg’lık paketi 70 lira’dan mama alabiliyoruz. Alanda bir defada 3-4 torba mama kullanılıyor.)

Lütfen derneğimize ait makbuz almadan kimseye para vermeyiniz. Katkılarınızı mutlaka makbuz alarak yapınız ya da banka hesabımıza gönderiniz. (Açıklama olarak MAMA DESTEĞİ yazınız)

Şirindere’deki durumu kontrol altına aldıktan sonra mahallenin diğer kesimlerinde de düzenli besleme noktaları oluşturarak kuru mama ile besleme yapmayı planlıyoruz.

Bu sırada kısırlaştırılmamış köpekleri de tespit ederek kısırlaştırmalarını sağlayacağız. Amacımız düzenli besleme ile gelişigüzel beslemeyi engellemek ve kısırlaştırma ile de sayıyı kontrol altında tutmak olacaktır.

Daha detaylı proje çalışmasını sizlerle ilerleyen günlerde paylaşıyor olacağız. Bu süreçte mail grubumuzda köpekler konusunda bizim duyurularımız haricinde mail yayınlamayacağız. Lütfen bu konuda düşüncelerinizi dernek@cigdemim.org.tr adresine gönderin. Ayrıca proje ekibine katılmak isteyen komşularımızda bu adrese veya 05078685770 numaraya whatsapp mesajı gönderebilirler. Besleme konusunda destek olabilir, maddi destek sağlayabilir, kısırlaştırma işleminde destek olabilirsiniz veya bizim aklımıza gelmeyen başka konularda da destek olabilirsiniz. Lütfen iletişim bilgilerimizi kullanarak bizimle irtibata geçiniz.

Bu konuyu da sevgi, saygı, hoşgörü ve güvenle çözmeye gayret göstereceğiz. Bir yerden başlamak hiçbir şey yapmamaktan iyidir.

HESAP NUMARAMIZ :  Çiğdem, Eğitim, Çevre ve Dayanışma derneği

T.İş Bankası Ankara Çukurambar Şubesi 4379 – 0161669  TR32 0006 4000 0014 3790 1616 69

İletişim:  dernek@cigdemim.org.tr   05078685770

REKLAM ALANI