DOLAR 32,5456
EURO 34,9062
ALTIN 2429,62
BIST 9712,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

ÖZEL İNGİLİZCE DERSİ

ÖZEL İNGİLİZCE DERSİ
REKLAM ALANI
12.03.2021
1.456
A+
A-

Merhaba, değerli Çiğdem Mahallesi sakinleri, Çiğdemim Derneği, cigdemim@googlegroups.com üyeleri, Ebeveynler ve sevgili Öğrenciler,

Ben İngilizce Öğretmeni Censu Koca.

Öncelikle kendimi tanıtmak, eğitim ve öğretim konusundaki deneyimlerimden söz etmek istiyorum.

Lisans eğitimimi Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesinde 2006 yılında tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans eğitimimi( İngilizce öğretmenliği Pedagojik Formasyon) Çankaya  üniversitesinde 2008 yılında tamamladım. 13 yıllık deneyimle halen İngilizce Öğretmenliği yapmaktayım. Pandemi dönemi öncesi farklı eğitim kurumlarında İngilizce Öğretmeni olarak görev yaptım. Ayrıca bu sürede ihtiyaç duyanlara birebir ya da gruplar halinde yüz yüze özel dersler de verdim.

Ancak içinde bulunduğumuz Pandemi dönemi her sektör ve alanda olduğu gibi eğitimi de olumsuz etkiledi. Eğitim ve Öğretim faaliyetleri bazı alanlarda sekteye uğradı. Eğitimde sürekliliğin esas olduğu düşüncesi ile bu süreçte ben de kendi alanımda eğitim faaliyetlerimi  “uzaktan eğitim” ile sürdürmekteyim. Öğrencilerime bu dönemde hem sıkı bir empati kurma, hem de daha verimli bilgi aktarma teknikleriyle “Online İngilizce Ders” vermekteyim.

İngilizceyi ders olarak değil de, sosyal bir aktivite olarak adlandırıp, o şekilde bilgiyi aktarmayı uygun görüyorum. Bu şekliyle dersler öğrenciler için öğrenmek zorunda oldukları bir dersten çok, içinde yer almaktan mutlu olacakları bir aktiviteye dönüşmekte ve dil öğrenimi kolaylaşmaktadır. Ayrıca öğrencilerin motivasyonu ve başarısı açısından da önem teşkil etmektedir. 

Derneğiniz üyesi ya da Mahalle sakininiz değilim. Bununla beraber ihtiyaç duyulması halinde deneyimlerimi sizlerle paylaşmak, İngilizce öğreniminde sizlere yardımcı olmak isterim.

Derslerimiz; “Zoom” uygulaması üzerinden, ilk-orta-lise ve yetişkinler için ayrı gruplar düzenlenerek, 40’ar dakikalık özel dersler halinde verilmektedir. Katılımcıların isteğine göre 4’er kişilik gruplar ya da birebir “Online İngilizce” dersler planlanmaktadır. 

Sağlık ve başarılar dileklerimle, selam ve sevgilerimi iletirim,

İngilizce Öğretmeni

Censu KOCA

Daha detaylı bilgi almak ve derslere katılmak isteyenler için iletişim bilgileri;

Telefon (GSM):  0 532 670 17 14

E posta: censukocca@gmail.com

REKLAM ALANI