DOLAR 32,384
EURO 35,0696
ALTIN 2326,422
BIST 9112,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

“ÇİĞDEMİM DERNEĞİ İLE GEZİYORUZ” KİTABI YAYINLANDI

“ÇİĞDEMİM DERNEĞİ İLE GEZİYORUZ” KİTABI YAYINLANDI
REKLAM ALANI
10.05.2021
1.406
A+
A-

“ÇİĞDEMİM DERNEĞİ İLE GEZİYORUZ” KİTABI YAYINLANDI

Derneğimizin düzenlediği gezilere katılan üyelerimizin, bu gezilere ait anı ve izlenimlerini anlattıkları yazılar kitap oldu.

Editörlüğünü gezgin ve gezi yazarı Timur Özkan’ın yaptığı kitapta 12 yazarın 37 gezi yazısı yer aldı. Bu vesileyle gezi yazılarını paylaşan üyelerimiz Aytül Aksungur,  Dilek Yüceel, Elvan Akbay, F.Buket Polat, Fatih Fethi Aksoy, Filiz Doğanay, Gönül Öner, M.Demet Yücelgen,  Nefise EkeTimur Özkan, Turhan Demirbaş ve Vecdi Sevig’e teşekkür ederiz.

Derneğimizin 6. yayını olarak Alter Yayıncılık tarafından yayınlanan kitabımızın kapak tasarımını Utku Çetin yaptı.

Çiğdemim Derneği’yle Geziyoruz adıyla yayınlanan kitabımız yurtdışı, yurtiçi ve Ankara gezilerimizden olmak üzere üç bölümden oluşuyor.

Çiğdemim Derneği Y.K. Başkanı Fatih Fethi Aksoy’un önsözü ve gezilerimiz düzenleyen Haşim Ağca’nın “Çiğdemliler ile Gezi Yapmanın Ayrıcalığı” başlıklı yazısıyla başlayan 240 sayfalık kitapta; yurtdışı gezilerinden 3, yurtiçi gezilerinden 27 ve Ankaragezilerinden derlenen 7 yazı okunabilir.

Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm gezilerin tarihli listeleri ile bu gezilere ait basında çıkan haberlerin yer aldığı kitap derneğimizin 25 yıllık etkinliklerini özetleyen “Çiğdemim Derneği 25 Yaşında” başlıklı bölümle sona eriyor.

Pandemi nedeniyle bir süredir gezilerimizi gerçekleştiremiyoruz. Bu kitapla önceki gezileri ve anıları komşularımıza hatırlatmak istedik. Kitabı 10 lira bağış karşılığında derneğimizden, kütüphanemizden veya muhtarlığımızdan satın alabilirsiniz.

REKLAM ALANI