DOLAR 32,3827
EURO 35,0487
ALTIN 2325,98
BIST 9142,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

SOKAK KÖPEKLERİ ÇALIŞMASI BİLGİLENDİRME-11

SOKAK KÖPEKLERİ ÇALIŞMASI BİLGİLENDİRME-11
REKLAM ALANI
14.06.2021
1.092
A+
A-

Merhaba,

Sokak hayvanları konusundaki çalışmalarımız ve önceki bilgilendirme notlarını web sayfamızdan takip edebilirsiniz.  https://www.cigdemim.org.tr/?page_id=13579

Sevgili komşularımız biliyorsunuz bir süredir Şirindere Sokak Köpekleri ile ilgili çalışma yürütüyoruz. Öncelikle düzenli beslemeye sizlerden gelen destekle devam ediyoruz. Şirindere’de kısırlaştırma çalışmaları hava şartlarından dolayı istediğimiz tempoda devam etmese de epeyce ilerleme sağlandı. Önümüzdeki günlerde hızlanmayı umuyoruz.

Şirindere bölgesinde düzenli besleme için desteklerinize ihtiyacımız var. Destek miktarı biraz azaldı. O nedenle sizlerden mama destek hesabımıza katkınızı devam ettirmenizi rica ediyoruz.

Katkılarınızı aşağıdaki banka hesabına gönderebilirsiniz. 1-13 Haziran arasında bağışta bulunanların listesi aşağıdadır.

Hayvansever dostlarımıza destek olmak, operasyon sonrası hastalık kapma, enfeksiyon oluşma riskini en aza indirmek amacıyla,  Derneğimizde şimdilik 1 adet bakım kafesi oluşturulmuştur. Bu bağlamda hayvanseverlerin kendi bölgelerinde bakım ve beslenmelerini sürdürdükleri canlar, kısırlaştırıldıktan sonra hayvanseverlerin kendileri tarafından post-operatif bakım için iyileşene kadar derneğimizde ayrılan bölümde kalabilecektir. Bununla ilgili olarak Derneğimizin sağlayacağı olanaklar ve hayvanseverlerin sorumluluklarıyla ve başvuruyla ilgili olarak H.Fatoş GÜR sorumlu olacaktır. Derneğimize başvurulması halinde, gerekli organizasyon yapılıp, işlemlere başlanılabilir.

1550.Cadde, Çağdaş Büfe’nin yanında bulunan 7 yavru köpekten hayatta kalıp tedavisi tamamlanan üçü, aynı yere, annelerinin yanına bırakıldı. Tedavilerini gerçekleştiren Gökçen hanıma teşekkür ediyoruz.

Hepinize katkı, destek ve güveniniz için teşekkür ediyoruz.

HESAP NUMARAMIZ :  Çiğdem, Eğitim, Çevre ve Dayanışma Derneği

T.İş Bankası Ankara Çukurambar Şb. 4379 – 0161669 –  IBAN :  TR320006400000143790161669

İletişim:  dernek@cigdemim.org.tr   05078685770

REKLAM ALANI