DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

Bir Mahalle Monografisi Denemesi

Bir Mahalle Monografisi Denemesi
REKLAM ALANI
24.08.2020
2.926
A+
A-

Çiğdem Eğitim, Çevre ve Dayanışma Derneği, kısa ve herkes tarafından bilinen adıyla Çiğdemim Derneği 1996 yılında kurulan ve Ankara’nın, belki de Türkiye’nin en eski semt/mahalle derneğidir. Her konuda öncü ve örnek olmaya 25 yıldır devam eden derneğimiz elinizdeki bu çalışmayla da bir ilke imza atıyor.

Daha önce bazı belediyeler için yapılan monografi çalışması ilk defa bir dernek için yapıldı. Öncelikle bu çalışmaya verdiği katkılardan dolayı ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Kamusal Akıl Stüdyosu dersi öğrencilerine ve bu raporu derleyip yayına hazırlayan dersin hocası Sayın Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin’e çok teşekkür ediyoruz.

Raporu görüntülemek için : https://anyflip.com/pgvu/bpgo

Raporu indirmek için:

https://drive.google.com/file/d/1VtgVGZvGrmk-FBAieHdi1y7GyftjYuGY/view

REKLAM ALANI