DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

KOMPOST EĞİTİMİ

25.01.2021
1.432
A+
A-

Elli kişinin üzerinde katılımın olduğu eğitimde kompost çeşitleri ve yapım süreci anlatıldı ve katılımcıların soruları cevaplandı.

‘Toprak İçin Pedalla’ projesinin çevrimiçi kompost eğitimleri başlıyor!

Merhaba, 

NATURA Doğa ve Kültür Koruma Derneği olarak, Toprak İçin Pedalla projesi kapsamında Ankara’da atık sorununa karşılık kompostu bir çözüm önerisi olarak sunan bir çalışma yürütüyoruz. Ayrancı Semti ve Çiğdem Mahallesi’nde yürütülecek bu çalışmada; eğitimler, işletmelerden atık toplama ve şehirde kompost uygulamaları yer alacak. Ayrancı Semti’nde yer alan 10 işletmeden ayda iki kere organik atıkları toplayacak ve bu atıkları Çiğdem Mahallesi Bostanı’nda komposta dönüştüreceğiz. Ayrıca, proje kapsamında ücretsiz kompost eğitimi vereceğiz.

Bu proje, Çiğdemim Derneği ve Çiğdem Mahallesi Muhtarlığı işbirliğinde, UNDP Türkiye Hızlandırma Laboratuvarı desteği ile yürütülmektedir.

Eğitim kapsamı:

Bu eğitim, genel ekoloji, toprak besin ağı, kompostun temel tanımları ve türleri, şehirde kompost uygulamaları konularını içermektedir.

Katılım bilgileri:

28 Ocak 2021 saat 19:30’da gerçekleştirilecek ilk eğitim zoom üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Kaydınızı 28 Ocak Perşembe günü saat 17:00’ye kadar tamamlayabilirsiniz. Kayıtlar kapanınca mail adresinizden bilgilendirme yapılacaktır.  Bizi takip etmek için

 Instagram: @toprakicinpedalla

Mail: toprakicinpedalla@gmail.com

Twitter: @toprakicinpedal

REKLAM ALANI