DOLAR 32,5685
EURO 34,7246
ALTIN 2487,802
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

SOKAK KÖPEKLERİ BİLGİLENDİRME

SOKAK KÖPEKLERİ BİLGİLENDİRME
REKLAM ALANI
08.06.2021
2.405
A+
A-

Merhaba,

Sokak hayvanları konusundaki çalışmalarımız ve önceki bilgilendirme notlarını, mahallemizden kısırlaştırılan köpek sayılarını, Şirindere Mama Destek hesabımızın güncel durumunu ve bağış yapan komşularımızı web sayfamızdan takip edebilirsiniz.  https://www.cigdemim.org.tr/?page_id=13579

Şirindere bölgesinde düzenli besleme çalışması devam ediyor. Bunun yanı sıra kısırlaştırma çalışmaları da devam ediyor. Geçen hafta Çankaya Belediyesi ekipleri ile Şirindere’de çok başarılı bir çalışma yaptık ve 9 köpek alıp Büyükşehir Gölbaşı Barınağına teslim ettik. Bu vesileyle daha önce de destek olan Çankaya Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyoruz.

Şu ana kadar mahallemizden toplamda 124 köpek kısırlaştırmaya gönderildi.

Şirindere bölgesinde yapılan besleme çalışmalarından görüntüler, kısırlaştırmadan gelen köpeklerin görüntüleri youtube kanalımızda izlenebilir.

https://www.youtube.com/channel/UChRDlw6Ajyb7OHIuPHlNSRw

Bu süreçte düzenli beslemenin devamı için mama destek hesabımıza katkınızı devam ettirmenizi rica ediyoruz. Katkılarınızı aşağıdaki banka hesabına gönderebilir veya derneğimize makbuz karşılığında teslim edebilirsiniz. Ayrıca mama alıp getirerek veya kargoya vererek de destek olabilirsiniz.

Bu arada mahallemizdeki, özellikle yavru köpeklerin hastalıklarıyla ilgilenen, hayvansever arkadaşlarımız bunların klinik masraflarını ödemede zorluklar yaşadıklarını iletiyorlar. Bu konuda destek olmak isteyen komşularımız varsa bizimle iletişime geçerlerse kendileriyle irtibata geçmeleri sağlayabiliriz.

Hepinize katkı, destek ve güveniniz için teşekkür ediyoruz.

HESAP NUMARAMIZ :  Çiğdem, Eğitim, Çevre ve Dayanışma Derneği

T.İş Bankası Ankara Çukurambar Şb. 4379 – 0161669 –  IBAN :  TR320006400000143790161669

İletişim:  dernek@cigdemim.org.tr   05078685770

REKLAM ALANI