DOLAR 32,5714
EURO 34,941
ALTIN 2446,202
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

GENEL KURULUMUZ 15 OCAK’DA

20.12.2022
390
A+
A-

Bir genel kurulumuzu daha geride bıraktık. Üye sayımıza göre az da olsa, 60’ın üzerinde üyemizin katılımıyla gerçekleşen genel kurulumuzda İbrahim Engin, Mine Akın ve Ayşe Özkaya’ya onur üyeliği verildi ve 2023 yılı üyelik aidatı 75 TL olarak belirlendi.

Faaliyet raporları ve dilek-temenniler bölümünde 20’den fazla üyemiz söz alarak görüşlerini ilettiler. Ayrıca bu genel kurulumuzda Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağımız 2023 yılı için özel etkinlikler planlanmasına karar verildi. Cumhuriyetimiz 100, derneğimiz 27 yaşında temasıyla yıl boyunca farklı etkinlikler planlanması için bir komisyon kurulması kararı aldık. Bu kurul sizlerden gelecek önerileri değerlendirip planlama yapacak. Komisyonda görev almak ve öneri iletmek için her türlü iletişim kanalıyla bize ulaşabilirsiniz.

Genel Kurulumuzda önceki dönem ibra edilerek, yönetim ve denetim kurulunun aynen bir dönem daha görev yapması kararlaştırıldı. Gösterdiğiniz güven ve desteğinizi için teşekkür ediyoruz.

Üye aidatlarınızı ve her türlü bağışınızı https://www.cigdemim.org.tr/?page_id=12996 adresindeki banka hesabımıza yatırabilir veya makbuz karşılığında derneğimize ödeyebilirsiniz.

2023 yılı birlikte çok daha güzel olacak…..

erneğimizin Olağan Genel Kurulu 8 Ocak 2023 Pazar günü saat 13:00’de çoğunluk aranarak, Derneğimiz Kültür Evinde aşağıdaki gündemi görüşmek üzere toplanacaktır.

 Çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantı 15 Ocak 2023 Pazar günü 13:00’de Çankaya Belediyesi, Çiğdem Mahallesi Hasan Ali Yücel Çankaya Evi, İsmail Hakkı Tonguç Toplantı Salonunda, çoğunluk aranmaksızın, yapılacaktır.

Tüm üyelerimize ve Mahalle sakinlerimize duyurulur.

GÜNDEM

1. Açılış, toplantı yeter sayısının tespiti, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

2. Divan Başkanı ve iki yazıcı üye seçimi ile Divan Başkanlığına toplantı tutanağı imza yetkisinin verilmesi.

3. Gündemin okunması, varsa değişiklik önerilerinin alınması ve görüşülmesi, gündemin oylanması.

4. Onur Üyeliği için tekliflerin alınması ve görüşülerek onur üyeliği verileceklerin belirlenmesi.

5. Yönetim ve Denetim Kurulları Faaliyet Raporlarının okunması.

6. Faaliyet raporları ile ilgili görüşlerin alınması ve ayrı ayrı ibra edilmesi.

7. Üyelik aidatının görüşülmesi

8. Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarının seçilmesi.

9. Dilek- temenniler, kapanış.

REKLAM ALANI