DOLAR 32,3363
EURO 35,115
ALTIN 2233,558
BIST 8734,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

SOKAK KÖPEKLERİ BİLGİLENDİRME-2

24.02.2021
821
A+
A-

Bilgilendirme notu-1

Merhaba,

Şirindere’deki sokak köpeklerin aç kalıp mahalle içlerine gelmesini engellemek aynı zamanda mahallemizdeki sokak köpekleri sayısını kontrol altına almak amacıyla başlattığımız kampanya devam ediyor. Gelişmelerle ilgili olarak sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz ve edeceğiz.

  • İlk aşamada bölgedeki köpek sayısını belirledik. 100 civarında köpek var.
  • Sizlerden gelen destek ile düzenli olarak kuru mama ile besleme yapıyoruz. Destek devam ettiği sürece böyle devam edeceğiz. Besleme konusunda fiziksel olarak da (alana gidip besleme yapacak) desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda herkese kapımız açık, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Düzenli besleme noktaları oluşturmak ve bu noktaların haricinde besleme yapılmamasını sağlamak için de kullanışlı besleme noktası araştırmalarımız devam ediyor. Bunları tedarik ettiğimizde çevreyi kirletmeden ve tehlike yaratmadan sağlıklı besleme yapılmasını sağlayacağız.
  • Bu projenin en önemli aşamalarından birisi de kısırlaştırma. Bu konuda ilk adımı attık. Dün Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte yaptığımız çalışmayla 7 köpeği teslim ettik. Arazi çok çamurlu olduğu için ve sürekli hafriyat kamyonları çalıştığından sayı yedide kaldı. Havaların iyileşmesiyle birlikte bu çalışmaya da hız vereceğiz.
  • Alanda boy boy yavru köpeklerde var. Bunların sahiplendirilmesi konusunda destek olmak isteyen komşularımız bizimle iletişime geçebilirler.

Şirindere’deki sokak köpekleri için mama desteğinde bulunmak isteyen komşularımız makbuz karşılığı derneğimize veya aşağıdaki hesap numarasına destek gönderebilirler. Açıklama kısmına “mama desteği” yazarak yapacağınız bağışlar sadece bu amaçla kullanılacak ve düzenli olarak sizlere bilgi verilecektir. ( 15 kg’lık paketi 70 lira’dan mama alabiliyoruz. Alanda bir defada 3-4 torba mama kullanılıyor.)

Lütfen bu konuda düşüncelerinizi aşağıdaki mail adresine ya da telefon numarasına gönderin.

Bu konuyu da sevgi, saygı, hoşgörü ve güvenle çözmeye gayret göstereceğiz.

Bir yerden başlamak hiçbir şey yapmamaktan iyidir diye yola çıktık. Çözüm BİRLİKTE hareket etmekte.

HESAP NUMARAMIZ :  Çiğdem, Eğitim, Çevre ve Dayanışma derneği

T.İş Bankası Ankara Çukurambar Şb. 4379 – 0161669  TR32 0006 4000 0014 3790 1616 69

İletişim:  dernek@cigdemim.org.tr   05078685770

REKLAM ALANI