DOLAR 32,3797
EURO 35,0518
ALTIN 2326,813
BIST 9100,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

AŞI SERTİFİKASI OLUŞTURMA VE PASAPORT EKLEME

AŞI SERTİFİKASI OLUŞTURMA VE PASAPORT EKLEME
REKLAM ALANI
14.08.2021
1.256
A+
A-

Covid-19 Aşı Sertifikası Oluşturulması
Pasaport numarası eklenerek yurtdışına gidecekler için destekleyici bir belge olan aşı sertifikası birden fazla şekilde oluşturulabiliyor. Biz bunlardan “Hayat Eve Sığar” uygulamasından oluşturulmasını anlatacağız.
https://sbsgm.saglik.gov.tr/TR-84105/covid-19-asi-karti-nasil-olusturulur-.html
Pasaport numaranızı ekleyecekseniz başlamadan önce el altında bulundurunuz.

  1. Hayat eve sığar uygulaması telefon veya tabletinize kurulu değilse kurunuz ve konum, bluetooth gibi istenen bütün yetkilerini veriniz.
  2. Covid-19 Aşı Bilgilerim seçiniz.
  3. Aşı Kartlarım seçiniz.
  4. Aşı Kartı Oluştur seçiniz.
  5. Pasaport Ekle seçiniz.
  6. Pasaport, numarası, Soyadınız ile Doğum Yılınız giriniz.
  7. Evet ile bilgilerin doğruluğunu onaylayınız.
  8. Eklediğiniz pasaportu seçiniz.
  9. Oluşturulan aşı kartını görüntüleyiniz.
  10. PDF İndir ile indirip çıktı alınız ve pasaportunuzun içine koyunuz.
  11. Hayat eve sığar uygulaması telefon ve tablette arka planda çalışır, konum ve bluetooth sensörlerini sürekli kullanır. Batarya çok çabuk bitmeye başlar. Aşı sertifikasını oluşturduktan sonra uygulamanın yetkilerini ayarlar seçeneğinden kaldırınız, uygulamayı durdurunuz veya uygulamayı tümüyle kaldırınız. Uygulamayı tekrar kullanacağınız zaman ayarlar seçeneğinden yetkileri verirsiniz veya yeniden kurarsınız.
REKLAM ALANI